Jóga Zookoutku

Report z první lekce aneb Namaste s kozama v zádech!
9. června 2024 od
Jóga Zookoutku
Vystrčil s.r.o., Michal Nováček
| No comments yet

Ahoj přátele přírody a pohybu! Tak v sobotu jsme si u nás v Zookoutku střihli premiéru - první nepravidelnou lekci jógy! No, premiéru... Původně jsme ji chtěli uspořádat už dřív, ale počasí nám zrovna nefandilo. Naštěstí druhý pokus vyšel na jedničku a sluníčko nám už od prvních pozdravů slunci dávalo najevo, že tohle bude magický odpoledne.


O vedení lekce se postarala Zuzka Šimková z fitcentra Just Move z Kohoutovic a musím říct, je to fakt skvělá trenérka! S neskutečnou grácií a klidem nás provedla celou sestavou ásan. A víte co? I když je Zookoutek oficiálně ve městě, během lekce byste to nepoznali! Všude kolem nás krásná příroda, stromy, zeleň, naše zvířátka, zpívající ptáčci... Prostě balzám na duši! 


A co teprve naše kozy! Ty byly z lekce úplně vedle! Nebo do slova hned vedle nás😃 Zdálo se, že jim to jde k duhu a s roztomilou zvědavostí pozorovaly naše snažení. Pro všechny, co si u nás přišli zacvičit, to byl nezapomenutelný zážitek. 


Už teď se moc těšíme na další lekci jógy v Zookoutku. Termín dáme co nejdříve dohromady, to vám slibuju! Takový relax v přírodě, kde zapomenete na všechny starosti a užijete si bytí tady a teď, je prostě k nezaplacení. Jóga uprostřed zelené oázy a následné občerstvení -  domácí sýry a mátový nápoj - to je kombinace, která chytne za srdce! 


Sledujte náš web a facebook, ať vám další lekce neuteče! 😉


Mějte se krásně a třeba brzy na viděnou u nás v Zookoutku!


Michal Nováček 



Přihlásit se Zanechat komentář