Nový web - už sase :-D

Moderní brána do světa přírody a zvířecích kamarádů
23. ledna 2024 od
Nový web - už sase :-D
Vystrčil s.r.o., Michal Nováček
| No comments yet

Vítejte na našem zbrusu novém webu, který slouží jako okno do světa našeho milovaného Zookoutku u Nováčků. Po letech pečlivého veřejného zkoušení různých platforem pro tvorbu webů jsme s radostí spustili novou modernizovanou webovou prezentaci, která přináší naši lásku k přírodě a zvířatům tak trochu i do online prostoru.


Proč nový web?


Chtěli jsme vám, našim návštěvníkům, poskytnout lepší uživatelský zážitek a zpříjemnit vám cestu za dobrodružstvím mezi našimi zvířecími přáteli. Nový web je přehlednější, rychlejší a plný života - skoro stejně jako náš Zookoutek.


Co nový web nabízí, nebo co nevidět nabídne?


Členská sekce


Připravili jsme pro vás členskou sekci, kde můžete sledovat novinky, získávat speciální nabídky a být v těsnějším kontaktu s námi a našimi zvířátky.


Rezervační systém


Aby byla vaše návštěva co nejpohodlnější, můžete nyní využít našeho rezervačního systému a naplánovat si den plný zábavy.


E-shop s platební branou


V našem e-shopu najdete širokou nabídku dárkových předmětů a poukazů. Díky integrované platební bráně je nákup snadný a bezpečný, a vy tak můžete podpořit naše zvířecí obyvatele pohodlně z domova.


Kurzy a školení online


Chcete se dozvědět více o péči o zvířata, nebo přírodu? Naše online kurzy a školení jsou připraveny rozšířit vaše obzory.


Diskuzní fórum


Diskuzní fórum vám umožní sdílet zážitky, tipy a triky s ostatními milovníky zvířat a přírody.


Připojte se k nám!


Nový web je jen začátek naší digitální cesty. Chceme, aby Zookoutek u Nováčků byl místem, kde se setkává online komunita přátel přírody a zvířat. Přidejte se k nám a buďte součástí naší rodiny.


Navštivte nás na www.zookoutekunovacku.cz a objevte vše, co nový web nabízí. Těšíme se na vaše návštěvy, online i osobně!


Přihlásit se Zanechat komentář