Den Země v Zookoutku

Ohlédnutí za akcí
24. dubna 2024 od
Den Země v Zookoutku
Vystrčil s.r.o., Michal Nováček
| No comments yet


Ohlédnutí za vydařenou akcí

Tuto neděli (21.4.2024) se v našem Zookoutku u Nováčků konal Den Země. 
I přes chladnější počasí, které ten den panovalo, se akce velmi vydařila a přilákala mnoho dětí i dospělých návštěvníků.



Návštěvníci se mohli dozvědět spoustu zajímavých informací o obilí, bylinkách a dalších rostlinách, a to vše s přesahem do našeho života i života zvířátek v zookoutku. Dozvěděli se například, k čemu se používá sláma a proč u nás má koník Vendulka podestláno miskantusem místo slámy. 

Tyto informace byly podány zábavnou a interaktivní formou, takže si je užili jak děti, tak dospělí.


Velkým hitem byl ochutnávkový čajový kvíz. Teplé čaje z kopřivy, dobromyslu nebo šalvěje přišly v chladném počasí vhod a mnozí návštěvníci byli mile překvapeni lahodnou chutí čaje z oregana. Zároveň se dozvěděli o blahodárných účincích bylinkových čajů na naše zdraví.


Samozřejmostí byla i návštěva našich zvířecích obyvatel. Děvčata z kroužku prokázala skvělé znalosti a trpělivě zodpověděla všechny dotazy návštěvníků ohledně péče o zvířátka a zajímavostí z jejich života. Návštěvníci tak měli jedinečnou příležitost dozvědět se více o našich zvířecích přátelích a prohloubit si k nim vztah.


Rádi bychom z celého srdce poděkovali všem, kteří na Den Země do Zookoutku zavítali. Vaše podpora a zájem o naši činnost pro nás znamená mnoho a jsme vděční, že můžeme naši lásku ke zvířatům a přírodě sdílet s vámi. Již nyní se těšíme na vaši účast při dalších akcích!

Co bude následovat?


Chystáme pro vás jedinečný zážitek - Yogu v Zookoutku! Přijďte si zacvičit obklopeni naší zvířecí rodinou, zrelaxovat na čerstvém vzduchu a nabrat novou energii po boku našich zvířecích přátel.

Objevte více o Yoga v Zookoutku

Zde se zobrazí váš dynamický úryvek ... Tato zpráva se zobrazí, protože jste neposkytli filtr i šablonu, které chcete použít.

Sledujte náš web a Facebook, ať vám neuniknou podrobnosti o této výjimečné akci.

Těšíme se na viděnou v Zookoutku u Nováčků!

S láskou,

Váš tým Zookoutku


Přihlásit se Zanechat komentář