Gina a Toník

Gina a Toník míchají koktejl radosti a roztomilosti
10. března 2024 od
Gina a Toník
Vystrčil s.r.o., Michal Nováček
| No comments yet


Gina a Toník míchají koktejl radosti a roztomilosti

26. února 2024 se v našem Zookoutku U Nováčků odehrála radostná událost. Naše koza Máša přivedla na svět rozkošná dvojčátka, kůzlátka Ginu a Toníka. Tito dva malí rošťáci od první chvíle rozjasňují dny na naší farmě svou nezkrotnou hravostí a zvědavostí.


Gina,  kráska s jemnou srstí a výrazným hlasem, je od přírody zvídavá a nebojácná i přes to, že je ze všech kůzlátek nejmenší. Hned po narození se vydala na průzkum svého nového domova, bravurně zvládla své první krůčky a začala objevovat svět kolem sebe. Je to pravá průzkumnice a vůdčí osobnost této kůzlečí dvojky.

Toník - její bráška, je o něco klidnější a opatrnější. Zpočátku se držel spíše v bezpečí u maminky Máši, ale sestra Gina ho brzy přesvědčila, aby se k ní přidal při objevování okolí. Toník má krásnou černou srst s roztomilými hnědými flíčky a bíle uši s čepičkou. Jeho klidná povaha krásně vyvažuje temperament jeho sestry.


Společně tvoří Gina a Toník nerozlučnou dvojku, která si užívá bezstarostné dětství plné her, dovádění a ochutnávání všeho, co jim přijde pod čumáček. Rádi se honí po výběhu, skáčou přes překážky a zkoumají vše nové a neznámé. A mají skvělé parťáky pro své hry a skotačení - o pár dní starší kozlíky Křemílka a Vochomůrku, kteří se narodili 17. února jejich sousedce, koze Štěpánce.

Křemílek, Vochomůrka, Gina a Toník tvoří kůzlečí partu, která společně prozkoumává Zookoutek a užívá si bezstarostné dětství plné radovánek. Starší kluci zasvěcují mladší dvojčátka do všech zákoutí jejich domova a učí je všem kůzlečím kouskům a hrátkám.

Maminka Máša i teta Štěpánka bedlivě střeží své ratolesti a poskytují jim láskyplné a bezpečné zázemí. Jsou to zkušené a starostlivé matky, které svým kůzlátkům dávají tu nejlepší péči.

Křemílek, Vochomůrka, Gina a Toník se rychle stali miláčky všech návštěvníků Zookoutku. Jejich roztomilé mečení, hravé dovádění a zvědavé čumáčky okouzlí každého, kdo k nám zavítá. Jsou to opravdoví malí šarmantní rošťáci, kteří rozdávají radost na všechny strany.

Přijďte se i vy podívat na naše nové přírůstky a zažijte tu bezprostřední radost a energii, kterou naše kůzlečí parta vyzařuje. Uvidíte, že vám vykouzlí úsměv na tváři a rozzáří den. Těšíme se na vaši návštěvu v Zookoutku U Nováčků, kde na vás čeká mnoho roztomilých zvířecích obyvatel včetně našich nových hvězd - Křemílka, Vochomůrky, Giny a Toníka.

Návštěvu Zookoutku je nutné předem domluvit, nebo zarezervovat !


Zde se zobrazí váš dynamický úryvek ... Tato zpráva se zobrazí, protože jste neposkytli filtr i šablonu, které chcete použít.
Přihlásit se Zanechat komentář