Dudbnová víkendovka foton

Ohlédnutí za akcí
24. dubna 2024 od
Dudbnová víkendovka foton
Vystrčil s.r.o., Michal Nováček
| No comments yet

V sobotu 13. dubna 2024 jsme v našem Zookoutku přivítali nadšené mladé fotografy z kroužku Foton, který působí pod záštitou ekocentra Lipka. Bylo nám ctí stát se hostiteli a zároveň objekty focení na jejich Dubnové víkendovce.


Naše zvířecí obyvatelky - klisna Vendulka, lama Mája, kravka Mia a zvědavé kozičky - se staly hlavními hvězdami celého dne. Děti pod vedením zkušených lektorek Petry Horákové a Ester Dobiášové pilně trénovaly, jak zachytit zvířata v pohybu a vytvořit působivé dynamické snímky.


Bylo krásné sledovat, s jakým nadšením a citlivostí mladí fotografové přistupovali ke zvířatům. Snažili se najít ten správný úhel, počkat si na jedinečný okamžik a využít přirozené světlo k dotvoření atmosféry. Vendulka, Mája, Mia i kozičky trpělivě pózovaly a užívaly si pozornost malých umělců.


Kromě focení v areálu Zookoutku se účastníci vypravili i na procházku okolní jarní přírodou. Hledali inspiraci v probouzející se krajině a my jsme byli zvědaví, jaké zajímavé snímky vzniknou.


Jsme rádi, že jsme mohli být součástí této vydařené akce a podpořit mladé talenty v jejich rozvoji. Doufáme, že na zážitky a nově nabyté dovednosti budou dlouho vzpomínat. Těšíme se, že i v budoucnu budeme moci spolupracovat s kroužkem Foton a třeba se i stát svědky zrodu budoucích profesionálních fotografů.


Děkujeme lektorkám Petře a Ester za skvělou práci s dětmi a ekocentru Lipka za tuto úžasnou iniciativu. Budeme se těšit na další návštěvy malých i velkých fotografů u nás v Zookoutku u Nováčků!

Fotky od lektorky Petry Horákové

Foto od účastníků kurzu


Přihlásit se Zanechat komentář